dimecres, 29 de juny del 2011

ENSALADILLA - SPANISH POTATO SALAD



Ingredients:
1 kg de patates
3/4 kg de mongeta tendre fina
tonyina
300 gr pèsols
2 pastanagues
olives negres
pernil salat
maionesa

Preparació:

Tallar totes les verdures ben petites i les patates a cuadrets.
Bullir-les per separat per respectar els diferents punts de cocció.
Refrescar-les i escorre-les.
Tallar el pernil a troçets ben petits i reservar. Fer una maionesa i començar a muntar el plat:
-primer posem una base de pastanaga
-després barregem la patata i la mongeta amb la maionesa i la posem sobre la pastanaga
-una capa de pèsols
-una capa de pernil
-una capa de pèsols, mongeta i patata amb maionesa
-una capa de tonyina

----English version:

Ingredients:
1 kg potatos
3/4 kg green beans
tuna
300 gr peas
2 carrots
black olives
iberic ham
mayonnaise

Procedure:

Cut together the vegetables in small pieces, and the potatos in small squares.
Boil them separately, respecting the cooking times.
Put under cold water and dry.
Cut the ham in small pieces and reserve. Make a mayonnaise we can start to mount the plate:
-first we put the carrots
-then we mix the potatos and green beans with mayonnaise and we put on the carrots
-a floor of peas
-a floor of ham
-a floor of peas, green beans and potatos with mayonnaise
-a floor of tuna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada