dilluns, 25 de juliol del 2011
FILET DE VEDELLA AL PEBRE VERD - BEEF TENDERLOIN IN BLACK PEPPER SAUCE
Ingredients:
-filet o filets de vedella
-arròs per a la guarnició
Ingredients per a la salsa:
-ceba
-pebre verd en boles
-nata líquida
-sal
-conyac
Preparació:
Sellem la carn per evitar que sagni i, un cop feta la salsa, el tornem a posar dins la cassola per calentar-lo.
Salsa (primera opció), amb base de salsa espanyola:
Prenent com a base la salsa espanyola, hi afegim el pebre verd i la nata líquida.
Salsa (segona opció):
Triturar una ceba fins que gairebé no tingui textura de ceba i la sofregim. Afegim conyac a la ceba i deixem que cogui fins que s'evapori l'acohol. Afegim aigua i una pastilla de brou. Llavors passem tota la barreja per la batedora. Ho tornem al foc i hi afegim les boletes de pebre, lentament. Finalment, amb foc lent, afegim la nata líquida i lliguem una salsa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada