divendres, 23 de setembre del 2011

COQUES DE FOE I FIGUES - FOIE AND FIGS 'COCA'


INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
figues de coll de dama
foie
variat d'enciams
confitura de figues
flor de sal

PREPARACIÓ

Calentar el forn a 200º. Extendre la pasta de full i fer petits rectangles enmarcats per una tira de 2cm de pasta. Punxar-la i posar-la al forn fins que estigui daurada.
Mentrestant preparar els enciams tallats petits.
Muntem les coques posant primer una capa d'enciam, per sobre uns trocets de figues confitades, uns encenalls de foie i tot espolvorejat amb la flor de sal. Reguem amb una mica del suc de les figues confitades i decorem amb uns talls de figues fresques.

-English version:


INGREDIENTS

pastry sheet
common figs
foie
lettuce mixture
fig confiture
flowersalt

PROCEDURE:

Preheat the oven at 200º. Place the pastry in the sheetpan and cut small rectangles out of the pastry. Pinch it and put it in the oven until baked.
We cut the lettuce mixture in small parts.
To mount the 'coques': first we put the lettuce mixture, then fig confiture, small sheets of foie and salt. We ca decorate it with fresh fig parts and the juice from the fig confiture. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada