diumenge, 8 de juny del 2014

MOUSSE DE XOCOLATA












INGREDIENTS


3000 g de xocolata
5 ous
120 g de sucre                                        
120 g de nata
la ratlladura d'una taronja            
50 g de cointreau
30 g de mantega

La proposta de Freixenet per maridar aquesta recepta es, el cava carta nevada.
 
PREPARACIÓ


Trossejar la xocolata i fondre al bany maria a foc suau. Afegir la mantega i deixar que es fongui amb la xocolata, un cop fos, remenar i retirar del foc. Incorporar la ratlladura de taronja, el cointreau i mesclar bé.

En un bol, separar els rovells de les clares,  afegir els rovells de un amb un a la xocolata i remenar fins que quedin ben integrats. 
Afegir la nata semi muntada.

Muntar les clares a punt de neu, i afegim el sucre al final sense deixar de batre.

Finalment afegir les clares a la xocolata,  amb una espàtula  remenar de baix a dalt...
Deixar a la nevera mínim 2 hores!!!

Desitjo que ús agradi.





INGREDIENTES 

3000 g de chocolate 
5 huevos 
120 g de azúcar                                            
120 g de nata 
la ralladura de una naranja 
50 g de cointreau 
30 g de mantequilla

Freixenet propone maridar esta receta con el cava carta nevada de Freixenet.


PREPARACION 

Trocear el chocolate y derretirlo al baño María a fuego suave. Añadir la mantequilla y dejar que se funda con el chocolate, una vez fundido, remover y retirar del fuego. Incorporar la ralladura de naranja, el cointreau y mezclar bien. 

En un bol, separar las yemas de las claras, añadir las yemas de una en una al chocolate y remover hasta que queden bien integradas. 
Añadir la nata semi montada. 

Montar las claras a punto de nieve y añadir el azúcar al final sin dejar de batir. 

Finalmente añadir las claras al chocolate, con una espátula remover de abajo arriba ... 
Dejar en la nevera mínimo 2 horas! 

MARIDADGE / MARIDAJE






3 comentaris:

  1. Quina bona pinta!!Fa temps que volia trobar una recepta de mousse de xocolata i la teva recepta m'ha agradat moltissim!!!Crec que la faré aviat!!Un petonet

    ResponElimina
  2. Oh, quina mousse tan deliciosa, Chus! A més, unes postres que les pots deixar fetes amb antelació i que encara són més bones fresquetes. Me l'apunto. Petons.

    ResponElimina
  3. T'ha quedat amb una textura genial! Unes grans postres! Petons!

    ResponElimina